Idalia ONG – Verano en Rambleta

.

Con el fin del curso escolar y con la llegada del calor, vuelve la escuela de verano de Idalia al Espai Rambleta. En esta edición, al igual que en la anterior, tus hijos/as podrán disfrutar del mes de julio realizando diversos talleres creativos y de manualidades, divertidos juegos al aire libre, visitando espacios culturales, acudiendo a la playa y a la piscina, y preparando entre todos/as la gran fiesta final de despedida!. Además durante todo el mes también dedicaremos un tiempo para ayudarles en sus deberes de vacaciones.

Toda la información, aquí

Amb el fi del curs escolar i amb l'arribada de la calor, torna l'escola d'estiu d'Idalia a La Rambleta. En esta edició, igual que en l'anterior, els teus hijos/as podran disfrutar del mes de juliol realitzant diversos tallers creatius i de manualitats, divertits jocs a l'aire lliure, visitant espais culturals, acudint a la platja i a la piscina, i preparant entre todos/as la gran festa final de despedida! . A més durant tot el mes també dedicarem un temps per a ajudar-los en els seus deures de vacacions.

+info

Te puede interesar...
EL LAGO DE LOS CISNES
Russian Classical Ballet nos trae esta historia de amor, traición y del triunfo del bien sobre el mal
LA MADRE
Aitana Sánchez-Gijón protagoniza esta atrapante y conmovedora comedia negra
Arantxa Cortés estrena ‘Core’ en Rambleta
Un espectacle sobre la dismorfia corporal, que uneix text, dansa urbana i videoart com a elements de reivindicació de les possibilitats del cos. Es podrà veure del 19 al 21 d'abril en Rambleta i del 3 al 5 de maig en Espai Inestable